Toepassen van de Resonator Cold & Hotfog nevelapparaten in de aardappel sector

De Hotfog Resonator A1 is speciaal ontwikkeld voor het heet vernevelen van bepaalde te verhitte kiemremmers. (voor 2020 Chloor IPC)  Bewaarseizoen 2019 / 2020 zijn er veel onderzoeken en testen gedaan om de apparaten geschikt te maken voor  1/4Sight , Biox M en Argos .

 

Een ubdate heeft plaatsgevonden en de Hotfog Resonator H1 en  H3 is klaar voor het vernevelen van  middelen 1/4Sight, Biox-M en Argos middelen. Alle componenten zijn onder een vergrootglas gelegd en waar zo nodig  verbeterd. Bij het gebruik van de Resonator is het belangrijk dat daarbij geen verbrandingsgassen (Co2) vrij komt en het de werking van het middel ten goede komt. Voordeel is,

  • dat de neveldamp extreem fijn is en niet neerslaat op het product tijdens de ventilatie.
  • de apparaten extern te sturen zijn.
  • de apparaten te automatiseren zijn.
  • gebruik kan worden gemaakt van een slangenpomp om de vloeistof naar het apparaat te pompen.
  • Er gebruik kan worden gemaakt van een zwenkplateau, die het apparaat onder een hoek heen en weer laat zwenken.

Druppelspectrum metingen door de Universiteit laat zien dat de Resonator Hotfog als een van de beste scoren op het gebied van nevel. Daardoor is mede de effectiviteit van de vloeistoffen tot een maximum gestegen. Te meten aan de bewaarduur van aardappelen zonder kieming.  De koudnevel Resonator voor kiemremmers wordt gebruikt voor onderandere 1/4Sight.  Maar het beste resultaat is te verkrijgen met de Hotfog Resonator. A1 of A3

Bij een volledig automatische vaste opstelling kan u op een makkelijke plek, buiten de bewaarcel, het basisstation met de tank plaatsen. Hier kunt u dus gemakkelijk controlle uitoefenen op de hoeveelheid vernevelde vloeistof. De Resonator apparaten kunnen door  de bewaarcomputer worden aangestuurd.

MEXICO 174 WEB

 

Besteman Techno Support verstrekt geautomatiseerde RLVM Hotfog nevel knowhow in de aardappelsector. Waardoor u de best mogelijke techniek heeft voor de hoogste winst realisatie. Kijkt u ook nog even naar de referenties en de informatie pagina op deze website.

 

Artikel: Informatie 2020 Hotfog A3 Nederlands

Documentatie: Potatoworld 2013 

Hotfog Resonator A3

Folder information Hot & Coldfog Nederlands

Folder information Hot & Coldfog Engels

Folder information Hot & Coldfog Germany