Bevochtiging in de glastuinbouw

Land- en tuinbouw  

Voor een permanente luchtbevochtiging in de land- en tuinbouw wordt met een uniek mistsysteem een zeer constante luchtvochtigheid gerealiseerd zonder dat het gewas nat wordt.

Vermeerdering van gewassen vindt het beste plaats onder een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid. Wanneer deze luchtvochtigheid niet wordt bereikt, ontstaat in een later stadium vaak kwaliteitsverlies zoals een mindere knopzetting en dunnere takken aan de gewassen.

Besteman Techno Support B.V. helpt u graag om samen met u tot een integrale oplossing te komen voor al uw wensen voor luchtbevochtiging. Zowel mobiele als vaste installaties van luchtbevochtiging kunnen worden uitgevoerd met een besturing door middel van tijdschakeling of met de computer.

 

LVM apparaten in de glastuinbouw

In de glastuinbouwsector worden ook Resonator Low Volume Mist (RLVM) systemen gebruikt om de relatieve vochtigheid te verhogen of om bepaalde vloeistoffen voor gewasbescherming te vernevelen. Met de RLVM verneveling bent u gegarandeerd van de fijnste nevel met een venturiesproeier.

Daarnaast kan BTS de apparaten voor u afstellen op de gewenste vloeistofafgifte tussen 4 tot 20 liter per uur per unit. Die capaciteit kan nodig zijn voor het goed behandelen van uw product of ruimte. De RLVM-apparatuur heeft een worplengte van 1 tot 100 meter.

 

Download: “belang van druppelgrootte”