Bevochtiging in de glastuinbouw

Land en tuinbouw  

Voor een permanente luchtbevochtiging voor deze sector wordt met een uniek mistsysteem een zeer constante luchtvochtigheid gerealiseerd zonder dat het gewas nat wordt.

Vermeerdering van gewassen geschiedt het beste bij een extreem hoge relatieve luchtvochtigheid. Wanneer dit niveau niet bereikt wordt, ontstaat in een later stadium vaak kwaliteitsverlies zoals een mindere knopzetting en dunnere takken aan de gewassen.

Wij zetten ons graag in, om samen met u tot een integrale oplossing te komen voor al uw luchtbevochtiging wensen.Zowel mobiele als de vaste installatie kunnen worden uitgevoerd met een tijdschakeling.of computer.

 

LVM apparaten in de glastuinbouw

In de glastuinbouwsector worden Resonator LVM systemen gebruikt om de relatievevochtigheid te verhogen of om bepaalde gewasbescherming vloeistoffen te vernevelen. De afkorting RLVM betekent Resonator Low Volume Mist. Met de Resonator verneveling bent u gegarandeerd van de fijnste nevel met een venturie sproeier.

Daarnaast maakt Besteman Techno Support de apparaten op de gewenste afgifte van 4 tot 20 liter per uur per unit. Die capaciteit kan nodig zijn voor het goed behandelen van uw product of ruimte.

De RLVM-apparatuur heeft een worplengte van 1 tot 100 meter.

 

Download: “belang van druppelgrootte”