Onderzoek: Oppervlakte behandeling lucht zuivering zorgt voor langere houdbaarheid van voeding.

Virussen, bacteriën en schimmels verwijderen.

Besteman Techno Support b.v. gaat in samenwerking met bedrijven behandelingsvloeistoffen ingezetten bij problemen met virussen, bacteriën, schimmels en gisten op harde oppervlakten. Deze vloeistoffen zijn gemaakt op basis van organische fruitzuren, waarvan antibacteriële en kiemreducerende werkingen bekend zijn. De vloeistoffen laten “geen residu” achter.

Besteman Techno Support BV kan zorgen voor de techniek voor de celdesinfectie in de cellen.

De gebruikte vloeistoffen bestrijden ziekteverwekkende bacteriën op een natuurlijke manier. Tevens biedt het “de” oplossingen voor schimmels en virussen in de breedste zin. De producten dragen bij aan de verbetering van de voedselveiligheid. Ook voor de AGF-sector geldt dat er maatwerk geleverd kan worden om op die manier de beste kwaliteit te bereiken voor alle hygiëne aspecten binnen het bedrijf.

Advies

De geleverde RLVM apparaten die voor Actellic verneveling zijn geleverd kunnen heel goed gebruikt worden om ruimten te desinfecteren in de vorm van een ruimtebehandeling. Of om pallet kisten te desinfecteren of te ontsmetten Dit om de veroudering van het product tegen te gaan.

 

Vraag naar de mogelijkheden!

Informatie

– Reinig na gebruik de tank en de zuigleiding met schoon en heet water zodat de middelen in de sproeier niet kan bezinken.

– Laat uw RLM op tijd nakijken. Voor meer informatie druk op onderhoud prijs informatiedruk op “onderhoud prijzen”.

– Uw bewaarcel vakkundig met een biologische desinfectant laten desinfecteren? “Bel of Mail voor een afspraak”.

– Fijnstof “onderzoek WUR“. De RLVM of Hygrofan tegen fijnstof.