Ontsmetting: voor grote en kleine bewaarplaats desinfectie ruimten

Als bedrijf weet u hoe lastig het is om een goede, langdurige ontsmetting te realiseren, zonder dat daarbij de gezondheid van zowel mens als dier in het geding komen.

Het ontsmetten gebeurt al sinds mensenheugenis met formaline of producten met een teveel aan chloor en of waterstoperoxide. Over de bijwerkingen van deze producten zijn vraagtekens gerezen. Zozeer zelfs, dat de toelating van formaline momenteel voor bepaalde toepassingen ingetrokken is. Voor het rendement van uw product is een krachtig desinfectans niettemin onontbeerlijk. De Resonator sproeiers en apparaten in combinatie met milieuvriendelijke middelen kunt u inzetten in grote en kleine ruimten.

 

Belangrijk voor opslag van uw producten.

Desinfecteer grondig, zodat uw product, ruimte of schuur niet aan microbiologische belemmeringen wordt blootgesteld. Zorg dat er regelmatig met een langdurig werkend desinfectiemiddelen geneveld wordt. Daardoor zal het kiemgetal van bacteriën tijdens en ook na de behandeling voor een langere tijd laag blijven. Hierdoor worden betere langdurig rendementen behaald.

Besteman Techno Support B.V. werkt samen met bedrijven die de beste biologische middelen verkopen. En die een langere desinfectie voor uw product en of bewaarruimten kunnen verzorgen. Waardoor veroudering van producten door schimmels en bacteriën gereduceerd blijft. Wij geven u graag een passend technisch advies.

 

DE BTS RESONATOR ATOMIZER,

Ideaal voor het ontsmetten van ruimten.

Eenvoudige montage (zie user manuel).

Eenvoudige reiniging (zie video).

En ½ tot 2/3 minder energie gebruik per sproeier ten opzichte van de vergelijkbare standaard conventionele sproeiers.
Meer informatie ziet u bij de downlowds.

Downloads:

170825-USER DOCUMENTATION_RESONATOR_ ENG_GLa

160225 FOLDER_BTS 160304-MANUELA_RESONATOR_ ITA-5

USER DOCUMENTATION_RESONATOR_SPROEIER_SET_2.4 NED

Information hatching désinfection ENG

Folder Resonator sprayer 2221071 NL

Folder Resonator sprayer 2221071 ENG

 

Cleaning Resonator Atomizer 4505.mp4