Ontsmetting voor grote en kleine bewaarplaats desinfectieruimten

Als bedrijf weet u hoe lastig het is om een goede en langdurige ontsmetting te realiseren zonder dat daarbij de gezondheid van zowel mens als dier in het geding komen.

Het ontsmetten gebeurt al sinds mensenheugenis met formaline of producten met een teveel aan chloor en of waterstofperoxide. Echter, over de bijwerkingen van deze producten zijn vragen gerezen. Hierdoor is de toelating van formaline vooralsnog voor bepaalde toepassingen ingetrokken. Voor het rendement van uw product is een krachtig ontsmettingsmiddel niettemin onontbeerlijk. Hiervoor kunt u gebruik maken van BTS Resonator sproeiers en apparaten in combinatie met milieuvriendelijke middelen in grote en kleine ruimten.

Belangrijk voor de opslag van uw producten

Desinfecteer grondig, zodat uw product, ruimte of schuur niet aan microbiologische belemmeringen wordt blootgesteld. Zorg dat regelmatig met een langdurig werkend desinfectiemiddel wordt geneveld. Daardoor zal het kiemgetal van bacteriën tijdens en ook na de behandeling voor een langere tijd laag blijven. Hierdoor worden betere rendementen behaald over een langere periode.

Besteman Techno Support B.V. werkt alleen samen met bedrijven die de beste biologische middelen verkopen en zorgt met zijn apparatuur ervoor dat uw product en of uw bewaarruimten over een langere periode blijven gedesinfecteerd. Hierdoor krijgt veroudering van producten door schimmels en bacteriën minder kans. Wij geven u graag een passend technisch advies.

 

BTS RESONATOR ATOMIZER

  • Ideaal voor het ontsmetten van ruimten.
  • Eenvoudige montage (zie handleiding – user documentation).
  • Eenvoudige reiniging (zie video).
  • En de helft tot 2/3 minder energieverbruik per toegepaste sproeier ten opzichte van de vergelijkbare systemen met standaard conventionele sproeiers. Zie onderstaande downloads voor meer informatie.

Downloads:

170825-USER DOCUMENTATION_RESONATOR_ ENG_GLa

160225 FOLDER_BTS 160304-MANUELA_RESONATOR_ ITA-5

USER DOCUMENTATION_RESONATOR_SPROEIER_SET_2.4 NED

Information hatching désinfection ENG

Folder Resonator sprayer 2221071 NL

Folder Resonator sprayer 2221071 ENG

 

Cleaning Resonator Atomizer 4505.mp4